Tilbud
Kategorier ,

Månelys

999,00 kr.

Denne smagekasse består af naturvine fra vores venner LumiLuna i Umbrien. LumiLuna betyder måneskin, måneskær eller månelys, hvilket har givet navn til kassen. Her for du unikke vine, der ikke findes mange af. Kassen består af:

  • Game Over – en saftig rødvin
  • Giorgie – en vidunderlig mineralsk hvidvin
  • Rex Banner – en frizzante vin fra Umbrien med en friskhed og livlige bobler.
  • Murelli – en smagfuld rødvin fra Umbrien.
  • Mindy -en smuk frizzantevin fra Umbrien.
  • Casale Dei Ceci er en meget personlig hvidvin fra vores venner, LumiLuna.

Kassen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Smagekasser, naturvin udvalgt med omhu

Brillo udvælger altid sine naturvine med øje for din smag. Her har vi valgt en kasse, der udelukkende består af vine fra LumiLuna.

Lumiluna – Når ungdommen tager over.

I Umbrien lidt syd for Perugia, har Giulio Rinaldi og Luca Bigicchia dyrket vin siden 2015 under navnet Lumiluna. De beskrives som noget så usædvanligt som “vinrestauratører”, og har en mission om at redde forsømte vinmarker i området og dermed vedligeholde den rige lokale vinhistorie og kultur.

I området er der et større antal vinbønder der er nået en alder, hvor det at vedligeholde vinmarkerne bliver uoverskueligt. Her kommer Giulio og Luca ind i billedet. De forpagter markerne og skaber moderne vin som har naturen i fokus.

Deres tilgang til vinavl er kendetegnet ved at arbejde med vinmarker, der har været i fare for at gå tabt. Uanset vinstokkenes alder, jordtype eller eksponering, vurderer de mulighederne for at dyrke det specifikke område og bevare vinmarkens historie og udbytte. Deres primære mål er at bevare landbrugsarven i regionen. Som følge heraf dyrker de en række druesorter, der afspejler de seneste små 100 års vinavl i Umbrien, herunder lokale druesorter som Trebbiano, Grechetto, Malvasia og Sangiovese.

Deres engagement i at bevare vinmarkerne og deres passion for vinavl skinner klart igennem i deres arbejde. De forvalter 15 forskellige vinmarker inden for en radius af 14 kilometer omkring deres vinkælder.

Giulio og Luca bruger etiketter inspireret af deres yndlings amerikanske animerede tv-serier, dette er med til at gøre de historiske vinmarker til et moderne produkt der både kigger bagud og fremad samtidig. Med en respekt for historien tør de tænke visionært. Dette kan både smages og ses.

 

Tilbud